Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Keesachtigen en Poolhonden show Zutphen

  • Luck en Jeanet

    Hallo Allemaal,

    Gisteren was er de Keesachtigen en Poolhondenshow in Zutphen. Er waren deze dag 7 Lundehunden ingeschreven.

    Als eerste waren Bjarre en Petter aan de beurt in de jeugklasse, Bjarre kreeg een 1 zeer goed en Petter werd beoordeeld met een goed. Daarna kwam Vidar in de open klasse en hij kreeg een 1 zeer goed. Daarna waren er 4 teefjes in de jeugdklasse aan de beurt. Atla-Nora 4 zeer goed, Enya 3 zeer goed, Brynhild 2 zeer goed en Skadi 1 uitmuntend CAC en BOB. We willen Joke en Rene vanaf deze plaats nogmaals van harte feliciteren met het geweldig behaald resultaat. Het was al met al weer een gezellige dag.

    Groetjes

    Luck en Jeanet

  • René en Joke

    Ja, een gezellige dag was het in ieder geval.

    Alleen de keuring was een beetje wonderlijk!

    Het enige hondje met 5 ipv 6 teentjes aan de achterpoot heeft gewonnen??!!

    Alleen omdat Skadi de keurmeester heeft “verleidt” met haar vrolijke, open gedrag.

    Natuurlijk zijn we blij met het resultaat, maar er zit wil een bijsmaak aan.

    De keurmeester was de hele dag al erg scheutig met het geven van uitmuntend, ze keurde erg streng, wat natuurlijk goed is,

    maar als er dan al een uitmuntend uitgedeeld moest worden in ons ras, dan waren er zeker andere hondjes die dit verdienden!

    Maar ja…..wij zijn geen keurmeester!

    Groetjes René en Joke

  • gasteren@concepts-ict.nl

    Proficiat met de resultaten!!!

    Gertie

  • lijdia

    Het was voor ons de 1 ste maal dat we meededen met een show en het was idd een wonderlijk gebeuren voor ons beginners.:) Wel hebben we genoten en zijn super trots met de ZG beoordeling van onze Nora. Joke en René van harte gefeliciteerd met Skadi.Een fantastisch resultaat !! Al de aanwezige Lundehundjes hebben zich fantastisch gepresenteerd en hebben reuze plezier gehad met elkaar en het gewonnen kussen van Joke:)Gr. Lijdia